2011, de hoogste tijd om deze website in een nieuw jasje te hijsen. De oude website is niet meer, de nieuwe is fris en fruitig, strak en stijlvol. Ook het logo is onder handen genomen. We hopen dat jullie allemaal veel plezier krijgen met deze site, we zullen met regelmaat het laatste nieuws en de ontwikkelingen gerelateerd aan 2nd-Chance met jullie delen!

De website is gebouwd met behulp van het populaire Content Management Systeem (CMS) WordPress. De site is ingericht om interactief deel van uit te maken; zo kunnen jullie reageren op de laatste nieuwsberichten, of ons volgen middels diverse Social Media zoals bijvoorbeeld Twitter en Facebook! De links naar deze sites zijn aan  de rechterkant van deze pagina te vinden.

We vinden het leuk als jullie laten weten wat jullie van de site vinden door hieronder een berichtje achter te laten.