Het jaarlijkse Herfstkamp is alweer in de voorbereiding. Hoewel we nog volop in de (regenachtige) zomer van 2012 zitten zijn bij 2nd-chance de voorbereidingen voor het herfst survival kamp 2012 alweer in gang gezet. Gezien de spreiding van de vakanties in Nederland zijn er dit jaar voor het eerst 2 opties. De eerste optie is een herfstkamp van 15 t/m 18 oktober, de tweede optie is een week later van 22 /m 25 oktober.

IN BEIDE KAMPEN IS PLAATS VOOR MAXIMAAL 15 MAN !!!!!!!!!

In de prachtige bosrijke omgeving van Grolloo (Drenthe) vind u de thuisbasis van ons survival kampement, tijdens deze kampen zullen we actief bezig zijn met voornamelijk survivallen, geen telefoon, geen computer, geen stroom en geen stromend water…….. we houden ons bezig met een onderkomen bouwen, leren luisteren naar je eigen lichaam, werken aan je bioritme, leren “over”leven in de bossen. Maar ook is er tijd voor hindernisbanen een klimpark en een competitie boogschieten. De nachtelijke dropping of het nachtelijke smokkelspel is altijd een gegarandeerd spannende ervaring.

Dus alle bikkels tussen de 13 en 17 jaar die niet bang zijn voor kou, regen en donker en die nooit een probleem hebben maar enkel een nieuwe uitdaging….twijfel niet en klik hier om te mailen met 2nd-chance voor opgave of informatie