Het 2 jaarlijks evenement Go-Sports is weer geweest, afgelopen vrijdag (15 juni) melden zich zo’n 3000 leerlingen zich in het centrum van Stadskanaal om deel te nemen aan het evenement Go-Sports georganiseerd met de bedoeling om kids weer massaal in beweging te krijgen. Ondanks de af en toe pittige regenbuien mogen we spreken van een groot succes. 2nd-Chance was aanwezig met zijn Sabelgroep welke door 8 fanatieke schermers werd vertegenwoordigd. Vanaf het moment van de opening was het hollen of stilstaan, maskers op en af, vesten aan en uit en ondertussen om het kwartier een demo op het podium. Zo’n 300 kids hebben kennis gemaakt met sabelschermen en sommige hebben een waardig potje geschermd met 1 van de schermers van de groep. Go Sports 2014 staat weer voor de deur en ook daar zullen wij zijn.