Na maanden repeteren en toch wel een aantal tegenslagen was het 5 juli zover, “Bang Bang You’re Dead” werd opgevoerd.Om 07:30 was het verzamelen bij het theater Smoky in Stadskanaal, bussen laat, bruggen open en wekkers die niet afgaan maar er om 07:35 wel allemaal zijn, dat was het begin van de dag.  Een half uurtje later was daar Jacques Mees, de Troubadour die met zijn prachtige Bob Dylan vertolking het hele stuk op sfeervolle wijze heeft ondersteunt. De laatste voorstelling, politie, gemeente, wethouders andere schoolhoofden en  jongerenwerkers nu was het erop of eronder, na het stuk al 5 keer te hebben gespeeld. Vlak voor opkomst terwijl het publiek voor de  6e keer kwam binnenstromen waren daar ineens Chad en Dawn Bullock, de regisseurs die ons hebben bijgestaan in de laatste weken.

“je eigen schoolgenoten is het moeilijkste publiek wat je kan krijgen, die maken je af…. dit is peanuts”

Met die instelling speelde de groep in Stadskanaal een fantastische vertolking van het stuk “Bang Bang You”re Dead” .