Voor de projectgroep in Stadskanaal is het bijna zover. Komende dinsdag (5 juli 2011) zal hun versie van “Bang Bang You’re dead” vertoond worden. De repetities worden zwaarder en intenser en de tijd uiteraard korter. De laatste besprekingen in Smoky service theater zijn in gang gezet en de puntjes worden op de i gezet. Komende maandag zal de groep bijgestaan en gecoacht worden door een tweetal ervaren regisseurs, Dawn Janssen- Bullock en Chad Bullock zij zullen de groep van het nodige laatste advies voorzien. Er zullen 5 voorstellingen gespeeld worden gedurende de dag de eerste 4 voor leerlingen en docenten en de laatste voor ouders en genodigden. Bij de laatste voorstelling zal het script doorgegeven worden aan de volgende projectgroep die op hun beurt hun versie zullen gaan vertolken van dit inmiddels estafette stuk.

5 juli 2011, Smokey Service bioscoop, Menistenplein 9, Stadskanaal, Aanvang 16:30.