zoals de kop al aankondigt, de geplande uitvoering v an het Projectstuk van het Noorderpoort College is uitgesteld. Vrijdag 29 mei volop in de repetities in de aula van de school en het ging briljant, rond 12 uur werd ons mede gedeeld dat het Night of the proms en het daaraan gekoppelde theaterstuk is afgelast, geannuleerd kortom niet doorgaat.

Hevig teleurgesteld en neergesabeld werd het decor opgepakt, de repetities waren over maar het stuk zou er komen daarover was iedereen het eens. onze projectcollega van het Noorderpoort is hevig aan het lobbyen geweest en heeft het voor elkaar gekregen en kunnen we gelukkig melden dat het uiteindelijk alleen is uitgesteld. Op 5 Juli zal de projectgroep 5 voorstellingen geven in het Smokey Service theater bioscoop in Stadskanaal. 4 voorstellingen voor de leerlingen en 1 voorstelling voor ouders en genodigden. Dus na een klein weekje spanning zijn we ondertussen weer volop in de repetities e productie van het theaterstuk “Bang Bang You’re Dead”.

Houdt de komende tijd de site in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.